Всички категории
EN

Начало>Новини>фирма Новини

Виртуална демонстрация за сезон 2021

„Тъй като пандемията на коронавируса продължава, продажбите на потребителски фойерверки, включително искри и петарди, са се увеличили повече от два пъти. Но вносът от Китай, който доставя повече от 90% от световните фойерверки, спря по-рано тази година, а лидерите в бранша очакват недостиг на доставки през следващите дни. "
- от CNN Business

新闻 配 图 -1 修 后

Сезонът на 2020 г. в Съединените щати е странен, тъй като фойерверките за 1.3G бяха отменени, така че бумът на потребителските фойерверки за 1.4G кара Америка да свърши много бързо. Веднага след като празнуването на 4 юли приключи, демонстрацията на новите ни продукти тази година се премества онлайн поради неизбежната ситуация с COVID-19 веднага след лятната спирка.

Разработихме изцяло нов списък с продукти, включително щатски артикули от 500 грама торти, римски заграждения за свещи, димчета, както и европейски артикули от сложни фойерверки, мини, фонтани и др. По много интересен начин за представяне в демо видеото, междувременно новите серии са всички съдържащи се в демо списъка.

ОТИДЕТЕ СЕРИЯ
НЕОНОВА СЕРИЯ
РАЗКРИВАНЕ НА ПОЛОВЕ
ЛИЛАВА СЕРИЯ

Привличащи вниманието дизайни на етикети, приятно и изискано изпълнение, сила на пудрата със сърцебиещо темпо и звуци, това може да е най-добрата демонстрация на Chili Fireworks, организирана някога, отидете и проверете от линка по-долу, вашите коментари и запитвания са повече отколкото приветства.

2020-11-27